Främmat [Stockholm]

  • Thread starter Thread starter GOTBound
  • Start date Start date
G

GOTBound

Guest
Främmat förtjänar en egen tråd.



Efter ett tipps från @MTheC i september 2020 fick jag och Mrs.GOTBound efter diverse om och men [post Covid-19 vaccin för Mr. och Mrs.GOTBound Sr.] äntligen till ett besök i maj 2021.



Vi var mer än nöjda efter vårt besök, Främmats hus-champagne: Vadin-Plateau 'Renaissance' 1er Cru Champagne Extra Brut NV, är bara i sig självt nästan värt ett besök.



Ikväll var det dags för ett återbesök ca en och halv månad senare. När vi kom in restaurangen möttes vi av ett: visst har ni varit här förut? Om inte spelar mig min hjärna ett spratt. Trevligt med recognition, servitören kom ihåg våra preferenser vilket gjorde det hela personligt och ännu trevligare. Främmat är avslappnat med fokus på bra råvaror och väldigt duktiga kockar.



Främmats koncept är smårätter, rekommendationen är fem rätter till två personer. Fyra rätter och du blir mätt ändå är min rekommendation. Menyn var uppdaterad sedan vårt besök i maj.





668eb585-0734-44cd-9e6e-7040fa459a24-jpeg.119885



Kokt krabba, japansk äggkräm, forellrom, salicorne, brynt smör.







Champinjoner, vitlökssmör, guanciale, timme de chèvre.







Kalvbräss, svenska sommarkantareller, vaxbönor, kycklingsky.







Rödräka, majs, sauce de bearnaise.







Halstrad anklever, russin, hallon, macadamianötter.







Vadin-Plateau 'Renaissance' 1er Cru Champagne Extra Brut NV.
 
GOTBound skrev:Främmat förtjänar en egen tråd.Efter ett tipps från@MTheCi september 2020 fick jag och Mrs.GOTBound efter diverse om och men [post Covid-19 vaccin för Mr. och Mrs.GOTBound Sr.] äntligen till ett besök i maj 2021.Vi var mer än nöjda efter vårt besök,Främmatshus-champagne:Vadin-Plateau 'Renaissance' 1er Cru Champagne Extra Brut NV, är bara i sig självt nästan värt ett besök.Ikväll var det dags för ett återbesök ca en och halv månad senare. När vi kom in restaurangen möttes vi av ett:visst har ni varit här förut? Om inte spelar mig min hjärna ett spratt. Trevligt med recognition, servitören kom ihåg våra preferenser vilket gjorde det hela personligt och ännu trevligare.Främmatär avslappnat med fokus på bra råvaror och väldigt duktiga kockar.Främmatskoncept är smårätter, rekommendationen är fem rätter till två personer. Fyra rätter och du blir mätt ändå är min rekommendation. Menyn var uppdaterad sedan vårt besök i maj.Visa bifogad bild 119885Kokt krabba, japansk äggkräm, forellrom, salicorne, brynt smör.



Visa bifogad bild 119886

Champinjoner, vitlökssmör, guanciale, timme de chèvre.



Visa bifogad bild 119887

Kalvbräss, svenska sommarkantareller, vaxbönor, kycklingsky.



Visa bifogad bild 119888

Rödräka, majs, sauce de bearnaise.



Visa bifogad bild 119889

Halstrad anklever, russin, hallon, macadamianötter.



Visa bifogad bild 119890

Vadin-Plateau 'Renaissance' 1er Cru Champagne Extra Brut NV.
Klicka för att utvidga...
Tack för tipset! Har lyckats få bord ikväll, sista kvällen innan de sommarstänger
 
Back
Top