Affärslunch i Stockholm - vart går du?

Jönsson skrev:Priserna är kanske en kvarleva från när Wedholm levde och man hade en stjärna. Tydligen är nivån i alla fall fortfarande hög så kanske är det ändå prisvärt.Klicka för att utvidga...
Wedholm är allt annat än prisvärt, jag skulle säga att max 1 av 10 besökare betalar med egna pengar.
 
daniel_se skrev:Wedholm är allt annat än prisvärt, jag skulle säga attmax 1 av 10 besökare betalar med egna pengar.Klicka för att utvidga...
Ja. Då är det väl prisvärt? Skämt åsido, tråden handlar om "affärslunch". Tanken med det är väl som utgångspunkt att notan inte ska belasta din privatekonomi. Jag är dock en av de som gärna går på Wedholm och pröjsar själv, som att förflytta sig bakåt i tiden. Champagnesåsen där alltså...



Följande stycke från White Guide känns ganska träffande, haha.



"Få, på den här sidan om Tsukiji shijō, har ett så seriöst förhållande till fisk. Här får det kosta både skjortan och förklädet om styckdetaljen är rätt. Det är vi glada för när piggvaren kommer in, en sagolikt saftig och kraftig bit vitt kött, intill decimalen perfekt ångad. Helt ensam på tallriken. De lika enkla som självklara tillbehören, brynt smör och pepparrot, serveras lite försynt vid sidan. 645 kr känns plötsligt rimligt."
 
AG är bra, dock ska det sägas att borden är rätt nära varandra så lätt att det blir mycket ljud.
 
Back
Top