Slipsknut skrev:Undra om NOM finns kvar?Ligger nere vid ån.Jättebra matKlicka för att utvidga...
Nom finns kvar.
Bra mat ??? Tja kanske för att vara västerås.
Vi har få bra resturanger i stan.
Slipsknut skrev:Undra om NOM finns kvar?Ligger nere vid ån.Jättebra matKlicka för att utvidga...
Rebel skrev:Nom finns kvar.Bra mat ??? Tja kanske för att vara västerås.Vi har få bra resturanger i stan.Klicka för att utvidga...
Palazzi skrev:Tror att Stephan Taylors nyöppnade ESSENCE kanske är ännu bättre.Ingen koll på öppettiderna, och det är fast 7-rätters som gäller.Klicka för att utvidga...
Slipsknut skrev:Jasså kanske gått ner sig?Var väldigt fint och bra kött förut. Men ska sägas att jag var där senast kanske 2014/2015Klicka för att utvidga...
Jag har käkat på Franks 4ggr och tycker maten och upplägget är grymt men vinpaket inte är värt pengen. Har Essence kopierat Franks koncept? Hörde något om att någon från Franks startat eget nere vid hamnen.Palazzi skrev:Tror att Stephan Taylors nyöppnade ESSENCE kanske är ännu bättre. Dels fick den väl 23/25 av DN (mat och dryck fick full pott) och själv åt jag otrolig mat på hans förra restaurang.Jag har betat av alla de bättre restaurangerna i Göteborg, och de flesta i Stockholm och Köpenhamn.Skulle säga att, enkom baserat på smak, bara ett par restauranger har varit bättre i Stockholm, en handfull i Köpenhamn (som jag tycker är kulinariskt överlägset i norden) och inget i Göteborg.Tyvärr inte haft nöjet att äta på de Michelin-prydda restaurangerna som inte ligger i nordens storstäder.Ingen koll på öppettiderna, och det är fast 7-rätters som gäller.Klicka för att utvidga...
Agö skrev:Och du glömde det viktigaste: priset är (låga) 895 kr för menyn.Här är Di Weekends fina recension:Krogtest: Lysande start med magiska smaker - Di WeekendKlicka för att utvidga...
Ser väldigt gott ut faktisktJanne 69 skrev:Som boende strax utanför Västerås kan jag definitivt rekommendera både Essence samt Frank som är två helt olika restauranger.Frank har konceptet Frank rules där man väljer kött eller fisk till varmrätt sen bestämmer restaurangen alla rätter, det finns även ett vegetariskt alternativ.Man serveras en gemensam snacks/förrätt sen ytterligare en förrätt, en varmrätt samt en efterrätt där gästerna får olika rätter runt bordet.Ibland har de även extrarätter man kan köpa till, vi erbjöds en gång Kobe biff som extra rätt vid ett av våra besök.Varit där ett antal gånger både med familjen, arbetet och kompisar och alltid varit nöjd.Prisvärt tycker jag där maten ligger på 950kr och vinpaket 495kr / 950kr.Restaurant essence counter dining by Stefan Taylor är fine dining där man även får sitta med i köket under huvudrätterna.Jag har varit på alla hans tre restauranger (lokaler) i Västerås och nu är upplägget att man serveras på tre ställen och förflyttar sig i lokalen mellan snacks, huvudrätter samt efterrätter. Under serveringarna presenteras maten och tillagningsmetoden av Stefan eller hans assistent och även vinerna presenteras bra.Ett trevligt upplägg tycker jag med goda maträtter som matchas med bra viner.Maten kostar 1500kr och vinpaketet 895kr och det är verkligen prisvärt tycker jag.Bifogar menyn vi bjöds på (vi var senast där i mars) Menyn ändras från vecka till vecka och den enda stående rätten är råbiffen (av dagens industri utsedd till Sveriges bästa.)Visa bifogad bild 143236Visa bifogad bild 143237Visa bifogad bild 143238Visa bifogad bild 143240Visa bifogad bild 143241Visa bifogad bild 143242Visa bifogad bild 143243Visa bifogad bild 143244Visa bifogad bild 143245Visa bifogad bild 143246Visa bifogad bild 143247Visa bifogad bild 143248Visa bifogad bild 143249Det skulle vara bättre att spela påcasinoutanbankid.orgVisa bifogad bild 143252Klicka för att utvidga...