Champagne i SAS Business long haul

Nu har jag provat bägge sorterna på kort tid, så kan jämföra Heidsieck och Arlaux, och måste tyvärr säga att den senare inte riktigt fyller sin föregångares skor. Jag är ingen expert, så ni får ta mina subjektiva åsikter för vad de är.



Arlaux har väldigt lite mousse. Det blir speciellt tydligt när den serveras som pre-departureskumpa att den inte lyfter upplevelsen. Jag kan hålla med om att Arlaux har en mer kraftig smak, men den saknar också eftersmak. Smaken är kraftig snarare än komplex. Till mat passar den bra, men för sig själv blir den snarare lite sur.



Det är inget fel på Arlaux, men jag har druckit både bättre och sämre.




https://www.businessclass.com/forum/attachments/dsc_4072-jpg.136553/
 
För de som undrar är sas nya champagne fullt drickbar. Jag är ju analfabet när det kommer till champagne, det är med andra ord ett bra betyg från mig.



Verkar inte gå att ladda upp bilder från flighten så de får vänta...
 
Det året som SAS började med Charles Heidsieck vill jag minnas att samma non-vintage ansågs vara ett av de bättre non-vintage flaskorna på marknaden så det kan vara att de skämt bort oss lite.
 
Back
Top