<blockquote><strong>JonW;85857 wrote:</strong> Instämmer.<br />
Alla vi som sysslat det minsta med festfixning vet att ett oslagbart sätt att få folk positiva till en tillställning, är att snabbt hälla i dem lite bubbel vid ankomst.<br />
(Jag talar nu om pre-takeoffskumpan)<br />
Det är även en trevlig omtanke mot passagerare som ofta haft stressig transit till flygplats och incheckning, strulig security osv.<br />
Upplevs som en klar signal; du är hos oss, nu kan du äntligen slappna av, vi tar hand om dig!<br />
När det gäller SAS är det dessutom ännu värre iom att man idag har en så taskig hårdvara i LH C.<br />
Att då även nedgradera mjukvaran på ett så här iögonfallande sätt är ju närmast provocerande.</blockquote>
<br />
Även om jag instämmer i detta så måste det ju gå att hitta ett alternativ utan alkohol. Det viktiga här är ju personligt bemötande och möjligheten att varva ned. Detta sker ju redan på flygbolag med muslimsk hemvist (Malaysia airlines guavajuice är grym). Problemet är att hitta något alternativ och seriöst sälja in det som the scandinavian touch. Kivik äppelmust med torkade äppelchips och äppelmarmeladkuber spetsade med <a href="http://www.visitaland.com/tjudovingard/en" rel="nofollow">Calvados från Åland</a>? SAS-tant med saft och kanelbulle?