Agö skrev:Hade min första riktigt stora matupplevelse på Edsbacka 2004. Oerhört impad av hela konceptet.Klicka för att utvidga...
Skall vi tro att du varit där i deras nya regi också och inte varit lika tillfreds ?
Gav det ok själv men inget mera.
Agö skrev:Hade min första riktigt stora matupplevelse på Edsbacka 2004. Oerhört impad av hela konceptet.Klicka för att utvidga...
Det nya är inte värt att åka till. Mediokert men felfritt.Valley skrev:Skall vi tro att du varit där i deras nya regi också och inte varit lika tillfreds ?Gav det ok själv men inget mera.Klicka för att utvidga...
Senare blev rejält senare. Här är resten av bilderna från Bhoga.GOTATH skrev:Bhoga. Första Michelinrestaurangen jag besökt och utan tvekan den godaste matupplevelsen hittills! Hela paketet var underbart med trevlig och kunnig personal och fina viner. Uppdaterar inlägget med mer bilder senare!Klicka för att utvidga...
motu skrev:I Belgien/Spanien är det mer avslappnat och hemmakänsla...Klicka för att utvidga...
Tycker popcornen var bland det bästa under middagen.motu skrev:Matsalen fick jag nog av efter att ha serverats popcorn med tryffel...Klicka för att utvidga...
får man fråga vad det landar på isch? funderar på o bjud med damen, o då kan ju vara br o veta lite ungefär =)Simon skrev:Sprängde till sist spargrisen för en kväll på Fäviken innan jul och det lyckades på något sätt vara över de väldigt högt ställda förväntningarna. Gott, spännande, fantastiskt trevlig service, avslappnat och nog var man mätt efter 29:e rätten när man ragglade iväg mot bastun med lite gårdsgjort godis och diverse dryck.Klicka för att utvidga...
Fixter skrev:får man fråga vad det landar på isch? funderar på o bjud med damen, o då kan ju vara br o veta lite ungefär =)Klicka för att utvidga...
Det är just det - göra det till en upplevelse för livet. Jag har budgeterat för i runda slängar 9000 kr för Fäviken med resa, boende, mat och dryck.Simon skrev:Mat och dryck kostar ungefär 4000:- per person, vi bodde också över vilket kostade 2500:- vilket gissningsvis går att lösa billigare med taxi och boende i Åre/Järpen. Så det blir ju en rejäl summa, vi är inga höginkomsttagare direkt, men eftersom vi var där i nästan ett dygn så blir det något helt annat än bara en måltid.Klicka för att utvidga...
Valpolicella skrev:Har ätit lunch fyra-fem gånger på Edsbacka under våren, mest för att jag jobbar i närheten. Funkar bra som lunchställe om man är i krokarna & deras veranda är trevlig sommartid.Stort plus för deras jättestora portion med hemlagade köttbullar och potatismos. Men - mycket, mycket - långt från Michelinklass.Klicka för att utvidga...
Mmm, och då saknar jag ändå gamla Oaxen på Oaxen. Det var KLASS!Erik M skrev:Oaxen var härligt för det var som att komma till en internationell miljö mitt i stan. Lagom mycket nytt, otroligt vällagat.Klicka för att utvidga...